Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tomaten met gehakt recept
Gevulde tomaten met gehakt recept

Gevulde tomaten met gehakt


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd het hoedje van de tomaten en hol ze uit met behulp van een lepeltje.
Snijd een stukje van de bodem van de tomaten, zodat ze beter blijven staan.
Kruid de binnenkant met zout en peper.
Plaats de holle tomaten (omgekeerd) op een stuk huishoudpapier.
Doe de kippengehakt in een kom en voeg dan 4 eetlepels paneermeel, de paprika in stukjes, de fijngesneden ui, de fijngesneden knoflook en de gehakte chilipeper toe.
Voeg dan de kruiden nog toe en meng alles tot een deeg.

Verdeel het gehakt over de holle tomaten en plaats allemaal op een ingevette ovenplaat.
Plaats de hoedjes er terug op en leg op elke tomaat een schijfje boter.

Plaats in een voorverwarmde oven van 180°C, gedurende 45 minuten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde tomaten met gehakt recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven