Gevulde eieren
- Herkomst Nederland
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van sandrak
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Spuitzak
Bereidingswijze
- Kook de (hard gekookt ei).
Pel de .
snij de doormidden en haal het eigeel voorzichtig eruit en doe het eigeel in een beslagkom.
Prak of stamp het eigeel fijn en voeg de frietsaus, , geraspte augurk, augurkenzuur en toe.
Meng dit alles goed door elkaar proef even en voeg eventueel wat extra van de toe.
Doe de gekookte eiwitten op een schaal en vul deze met behulp van een spuitzak (grote opening) of 2 lepels met het eigeel mengsel.
Ter decoratie kan je eventueel een stukjes of kleine blaadjes peterselie doen.
Ook lekker om te maken
Variaties op Gevulde eieren
We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!
Variatie | Aantal | Gang |
---|---|---|
Gevulde eieren | 21 | Hapjes |
Gevulde eieren met tonijn | 2 | Hapjes |
Gevulde eieren met avocado, paprika en Parmezaanse kaas | 1 | Eiergerechten |
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in fritessaus en ketchup
- ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in fritessaus en kruiden
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in fritessaus en ketchup
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van lactose kunnen voorkomen in fritessaus en kruiden
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in fritessaus
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 54 kcal | 2% | 1296 kcal |
Vetten | 3 g. | 4% | 72 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 1 g. | 0% | 24 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |