Gevulde vleeseieren

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kook de hard.
  2. Pel ze en snijd ze doormidden.
  3. Haal het eigeel er met een lepeltje er voorzichig uit en doe het in een bakje (kijk zelf wat je er mee gaat doen.
  4. We hebben het nu niet nodig).
  5. De kipsate lekker gaar braden.
  6. Als dat is gebeurt even laten afkoelen, dan kunnen wij intussen de saus maken.
  7. Snijd het teenje knoflook in erg kleine stukjes (pers de knoflook aub niet, dat is zonde).
  8. Dan snipperen en samen met knoflook in een kom doen.
  9. Doe , , , en ook in die kom en klop daar een romig en smeuig geheel van.
  10. De saus is nu klaar er moet nu alleen nog de kipsate er door.
  11. Deze sate gaan we in kleine stukjes plukken (doe dit gewoon met je vingertjes, met een mes lijkt het zo onpersoonlijk).
  12. Kipstukjes door de saus scheppen.
  13. Geef het even de tijd om in te trekken.
  14. Daarom raad ik ook aan dit recept een dag voor gebruik te maken.
  15. Was de mooiste sla blaadjes en leg deze op een schaal/groot bord.
  16. Doe de eihelften erop en vul die met de kipmengsel en serveren maar.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
249 kcal
12%996 kcal
Vetten
17 g.
25%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
1%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde vleeseieren