Gevulde eieren

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Spuitzak

Bereidingswijze

  1. Pel de en halveer ze.
  2. Snijd van het eiwit, waar het ei op ligt een klein stukje af zodat het ei blijft liggen.
  3. Wip het eigeel eruit en doe dit in een kom, samen met alle ingredienten.
  4. Het moet een smeuig papje worden maar niet te nat.
  5. Ik doe eigenlijk de hoeveelheden saus, qua inschatting dus je hoeft je er niet strikt aan te houden, je ziet vanzelf wel of het te nat of te droog is.
  6. Doe het papje in een spuitzak en vul de eitjes.
  7. Garneer het met wat , poeder en of een stipje mayo/.
25
25
25

Variaties op Gevulde eieren

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde eieren
VariatieAantalGang
Gevulde eieren21Hapjes
Gevulde eieren met tonijn2Hapjes
Surinaamse gevulde eieren1Eiergerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in mayonaise en ketchup
  • curry en ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in mayonaise
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in mayonaise en ketchup
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van lactose kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
278 kcal
13%1112 kcal
Vetten
17 g.
25%68 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
7 g.
2%28 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde eieren