Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ingepakte kipsate recept
Ingepakte kipsate recept

Ingepakte kipsate


Ingrediënten


Bereidingswijze


Knip de kipfilet in blokjes (iets groter als een dobbelsteentje) en bestrooi ze met peper, zout en kerrie. Doe wat margarine in de hapjespan en bak hierin de kipfilet gaar (ongeveer 5 minuten). Laat dit een beetje afkoelen. Verwarm ondertussen de oven 10 minuten voor op 200 graden C. Leg aluminiumfolie op het rooster en besmeer dit met een beetje margarine. Knip de loempiavellen in drie repen. Wikkel een stukje kipfilet in een van die repen. Steek drie van die stukjes aan een satestokje. Rijg zo alle kipfilestukjes aan de satestokjes. Leg de stokjes op het aluminiumfolie en schuif dit in de voorverwarmde oven. Laat dit 10 minuten bakken, dan omdraaien en nog eens 10 minuten bakken. Lekker met zoetzure chilisaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit ingepakte kipsate recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven