Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenhapje in filodeeg recept
Kippenhapje in filodeeg recept

Kippenhapje in filodeeg


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Doe de kipfilet in de blender samen met de knoflook en de ui. Als dit samen fijngemalen is, voeg je de laos, de kentjoer en de gember toe. Hierbij een beetje aromat naar smaak. De filodeeg van elkaar afhalen en een flinke schep van de kipmengsel met een theelepel in het midden van de filodeeg leggen. Neem de 4 hoeken bij elkaar en draai het deeg dicht. Laat ondertussen de olie in een pan heet worden, voldoende olie want het hapje wordt ondergedompeld. Als de olie heet genoeg is 1 voor 1 de hapjes in de pan en dit op een laag pitje gaar laten worden. Als het hapje boven komt drijven, is je kippen hapje klaar. Dit eten met chilisaus.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kippenhapje in filodeeg recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven