Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Loempia  met tauge en garnalen recept
Loempia  met tauge en garnalen recept

Loempia met tauge en garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Lelijke bladeren van de prei weggooien.
Prei in lengte doorsnijden, wassen en in dunne reepjes snijden.
Maak de tauge schoon. De bruine staartjes en groene schilletjes verwijderen.
Selderie fijnsnijden.
Winterpeen grof raspen.
Knoflook fijnmaken in de vijzel en fruiten in wat olie, daarna tauge toevoegen en peen.
Als de tauge half gaar is de taugé en prei erbij doen, vervolgens de gebakken uitjes, (ve-tsin), aromat, bouillontablet en als laatste de selderie. De peper en zout erbij doen.
Laat het mengsel niet te gaar worden.
Af laten koelen.
Voeg de garnalen toe en schep het geheel goed door elkaar.
Verdeel het mengsel over 10 loempiavellen en rol de loempia op.
Vervolgens nog een laagje loempiavel er omheen.
Zorg dat de loempia goed dicht zit.
Dan de loempia's frituren tot goudbruin krokant.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit loempia met tauge en garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven