Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Monchou-runderrookvlees en/of schouderham pakketjes recept
Monchou-runderrookvlees en/of schouderham pakketjes recept

Monchou-runderrookvlees en/of schouderham pakketjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Haal de monchou uit de verpakking, doe het in een kommetje en prak het een beetje uit elkaar. Snijd de ui heel klein en de knoflook ook. Voeg daarna deze toe aan het kommetje met monchou, roer er het peper en de zout doorheen naar eigen smaak. Pak een plakje rookvlees of ham doe er met een theelepeltje een schepje monchou mengsel in, pak dan de uiteinden van het vlees en vouw het omhoog samen en doe er een prikkertje doorheen (zie foto). Bewaren in de koelkast.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit monchou-runderrookvlees en/of schouderham pakketjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven