Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Rode uienquiches met boerenkaas recept
Rode uienquiches met boerenkaas recept

Rode uienquiches met boerenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Bekleed 4 ingevette quiche of vlaaivormpjes met het bladerdeeg (bijknippen indien nodig) en prik gaatjes in de bodem met een vork. Bak de ui 1 minuut in de hete olijfolie en strooi er wat peper en zout over. Klop het ei met de room los in een kom en roer de boerenkaas, tijm en ui erdoor. Verdeel dit mengsel over de vormpjes en zet ze 10 minuten in de oven. Verlaag de temperatuur dan tot 150 graden C. en laat de quiches in nog eens 30 minuten goudbruin worden.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit rode uienquiches met boerenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven