Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Roggebroodkaasballetjes recept
Roggebroodkaasballetjes recept

Roggebroodkaasballetjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roggebrood met de handen klein maken ,korrelig,dan de kaas er beetje bij beetje door tot je een goed verhouding hebt die je zelf lekker vindt. Als je het te droog vindt, kan je er een beetje boter bij door doen. Als het goed vermengd is, maak je kleine balletjes van(soepbal grote)en dan nog een beetje geraspte kaas er over strooien en opdienen.

Allergenen Informatie

Voor dit roggebroodkaasballetjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven