Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Twee soorten panini recept
Twee soorten panini recept

Twee soorten panini


Ingrediënten


Bereidingswijze


Met tonijn en ei: Kook de eieren hard, laat ze schrikken, pel ze en laat ze afkoelen. Meng de slasaus met de crème fraiche en de azijn. Laat de tonijn uitlekken. Snijd de eieren klein. Meng de dressing en de eieren met de kappertjes. Breng op smaak met zout en peper. Was de sla en pluk hem in kleinere stukjes Deel een ciabatta in vieren en halveer de stukken in de lengte. Beleg de onderse helft met de sla en strijk er de tonijncrème over. Leg de bovenste broodhelft op de crème en druk licht aan. Snijd elk broodje in 3 stukken. Met gorgonzola en ham: Snijd de kaas in dunne plakken. Halveer de ham. Was de rucola en laat uitlekken. Deel een ciabatta in 4 stukken en halveer ze in de lengte. Bestrijk de onderste helft met pesto. Beleg het brood met de ham, de rucola en de kaas. Leg er de bovenste brood helft op en druk iets aan. Snijd de broodjes in 3 stukken en steek alle broodjes vast met een satéprikker.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit twee soorten panini recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven