Twee soorten panini
- Herkomst Italie
- Categorie Hapjes
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Bereidingswijze
- Met tonijn en ei:
- Kook de hard, laat ze schrikken, pel ze en laat ze afkoelen.
- Meng de met de crème fraiche en de azijn.
- Laat de uitlekken.
- Snijd de klein.
- Meng de dressing en de met de .
- Breng op smaak met .
- Was de en pluk hem in kleinere stukjes Deel een in vieren en halveer de stukken in de lengte.
- Beleg de onderse helft met de en strijk er de tonijncrème over.
- Leg de bovenste broodhelft op de crème en druk licht aan.
- Snijd elk broodje in 3 stukken.
- Met gorgonzola en ham:
- Snijd de kaas in dunne plakken.
- Halveer de .
- Was de en laat uitlekken.
- Deel een in 4 stukken en halveer ze in de lengte.
- Bestrijk de onderste helft met .
- Beleg het brood met de , de en de kaas.
- Leg er de bovenste brood helft op en druk iets aan.
- Snijd de broodjes in 3 stukken en steek alle broodjes vast met een satéprikker.
Ook lekker om te maken
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- slasaus kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
- Sporen van koemelk kunnen voorkomen in pesto
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in slasaus
- Sporen van noten kunnen voorkomen in pesto
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- tonijn is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 216 kcal | 10% | 1728 kcal |
Vetten | 15 g. | 22% | 120 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 6 g. | 2% | 48 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |