Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardappel-appelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel en snipper de uien. Schil de aardappelen, was ze en snijd ze in stukken. Schil de appels, snijd ze in parten, verwijder de klokhuizen en snijd het vruchtvlees in stukjes. Verhit 1 eetlepel olie in een grote pan. Fruit de uien erin. Voeg de appels, de aardappelen,een half bouillonblokje en 400 ml water toe.
Breng aan de kook en laat afgedekt ca 22.5 minuten koken.
Neem de aardappelen van het vuur, voeg 3-4 eetlepels boter toe en stamp grof. Breng op smaak met zout en nootmuskaat en laat afkoelen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappel-appelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven