Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelpuree recept
Aardappelpuree recept

Aardappelpuree


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schaaf de kaas (met een kaasschaaf) en snijd de plakken doormidden.

Bereid de aardappelpuree (dit hoeft niet, zoals de verpakking zegt) met water: met melk geeft het een iets romigere smaak): als het water/melk op het vuur staat, gooi je de kaas alvast in de pan (zodat deze smelt met het opwarmen) en voeg je peper naar smaak toe.
Tevens de knoflook toevoegen (dit kan in poedervorm, maar een teentje persen is ook mogelijk!)
Eventueel, als dit niet in het pakje zélf zit, voeg je boter en bieslook toe.

Als het kookt het zakje toevoegen met eventueel de crème fraîche, mixen en klaar!

Als het goed is, heb je nu een aardappelpuree die draderig is van de kaas (lekker stevig!). Als dit niet zo is, de volgende keer meer kaas toevoegen!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappelpuree recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven