Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardappels met pesto (van restant aardappels)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snij de aardappels in blokjes doe in de schoongemaakte broodzak(gewoon een zak waar een brood in heeft gezeten dus recyclen)
Voeg daaraan toe 2 a 3 eetlepels groene of rode pesto.
Houdt de zak dicht laat iets lucht erin, goed de pesto erdoorheen schudden.
Doe in een ovenschaal(invetten hoeft niet pesto is al op basis van olie)
Zet in een voorverwarmde oven op 180 graden, na 10 minuten nog eventjes onder de grill voor een mooi bruin laagje.
je kunt dit gerecht ook in de koekenpan maken.
Even de pan licht insmeren met laagje olie en bakken maar.

Serveersuggesties

Doe er een lekkere maaltijdsalade bij. Het restant van de pesto kun je gebruiken in mijn recept pasta met pesto en kip

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappels met pesto (van restant aardappels) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven