Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappeltjes in de schil gaar in gezouten water en giet ze af.
Snijd de avocado doormidden, haal de pit eruit, schil hem en snijd hem in de lengte in dikke plakken, daarna in stukken of stukjes (wat je zelf wilt) en leg hem in een kom.
Snijd de wat grote aardappelen doormidden (in de lengte). Zo komt het binnenste in aanraking met de olijfolie en het citroensap! (Lekker!). De kleine aardappeltjes kunnen heel blijven. Doe de aardappels bij de avocado in de kom. Doe de kappertjes erbij en doe de in stukjes gebroken walnoten erbij. Doe de tuinkers erdoor en naar smaak olijfolie en citroensap. Snijd de peterselie fijn en strooi er met royale hand overheen.
Doe alles over op een grotere schaal, schep de salade om en breng op smaak met zout en peper eventueel (al is dat naar mijn idee niet echt nodig).
Persoonlijk vind ik het lekker om er nog een paar schilfers parmezaanse kaas over te schaven met de kaasschaaf.

Serveersuggesties

Lekker als lunchgerecht of als hoofdgerecht bij een lekkere gebakken kip. Ook zou het bij een barbeque niet misstaan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven