Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappelsalade recept
Aardappelsalade recept

Aardappelsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de aardappels in de schil ħ 30 min. (hangt af van de grootte van de aardappel, even prikken dus) net niet helemaal gaar. Maak ondertussen de dressing met 6 eetlepels olijfolie, 2 eetlepels azijn, een scheut water (wel koud!), 5 a 6 scheutjes maggie (geheel naar smaak), 10 scheutjes vloebare zoetstof en op smaak maken met peper. Dit alles goed mengen. Snipper de ui en hak de bieslook fijn en doe ze in de dressing. Spekjes krokant bakken en op servet uit laten lekken (voor de Sonja Bakker fans). Neem de aardappels van het vuur wanneer deze klaar zijn en laat ze "schrikken" in koud water. Ga de aardappels schillen (hoeven niet helemaal koud te zijn). Snijd ze vervolgens in plakjes en doe het bij de dressing. Spekjes erdoor. En goed door elkaar mengen. 10 min laten rusten. En dan smullen maar. Lekker bij een zonnevis of bij de bbq. Eet smakelijk!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappelsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven