Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappeltjes met rozemarijn recept
Aardappeltjes met rozemarijn recept

Aardappeltjes met rozemarijn


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vuurvaste schotel in oliėn. Daar de 1/2 gekookte of kleine aardappeltjes (wel of niet met de pel) inleggen. Knoflookteentjes (2 ą 3, of naar smaak) bijdoen, lekker overgieten met olijfolie en bestrooien met rozemarijn. 30 ą 45 minuten in oven van 200 °C. Schep af en toe aardappeltjes om, maar pas op. Knoflook mag niet verbranden. Net voor het opdienen bestrooien met (zee)zout.

Serveersuggesties

Lekker bij Bbq - brochettes - lamsvlees - kip enz.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit aardappeltjes met rozemarijn recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven