Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse andijvieschotel recept
Italiaanse andijvieschotel recept

Italiaanse andijvieschotel


Ingrediënten


Bereidingswijze


Schil de aardappelen en was ze. Maak de andijvie schoon, snijd ze in smalle reepjes, was ze en laat ze uitlekken. Ontvel de tomaten en snijd ze in stukjes. Maak de paprika's schoon en snijd ze in kleine reepjes. Kook de aardappelen in een pan met een beetje water en zout gaar. Verhit de boter in een pan en bak hierin de braadworstjes in 1 5 minuten mooi bruin en bijna gaar. Doe dan de paprikareepjes erbij en laat deze 5 minuten mee bakken. Verwarm in een steelpan de melk. Giet de aardappelen af en roer er de warme melk en pesto door. Schep de andijviereepjes en de tomaatstukjes door de aardappelpuree. Schep de stamppot in een schaal en schep er de worstjes en de paprikareepjes over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse andijvieschotel recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven