Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kippenboutjes met rozemarijn & champignonsaus recept
Kippenboutjes met rozemarijn & champignonsaus recept

Kippenboutjes met rozemarijn & champignonsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven op 200 graden C. Bestrijk de kippenbouten met de Blue Band vloeibaar. Bestrooi ze rondom met de rozemarijn en wat peper en zout. Leg ze in een braadslede. Laat ze midden in de oven ca. 40 minuten gaar worden. Kook ondertussen de aardappelen in ca. 20 minuten gaar in een laagje met water en wat zout. Giet ze af en laat ze uitdampen. Laat de spinazie in een pan of magnetron ontdooien en heet worden. Maak de champignonsaus klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Roer 4 eetlepels saus door de spinazie. Verdeel de aardappelen en de spinazie over de 4 grote borden en leg de kippenbouten ernaast. Schep de rest van de saus over de kip.

Serveersuggesties

Variatie tip: Je kunt ook de kip eerst met geperste knoflook inwrijven en dan pas met Blue Band vloeibaar bestrijken.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kippenboutjes met rozemarijn & champignonsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven