Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Mexicaanse aardappelschotel met pekelvlees recept
Mexicaanse aardappelschotel met pekelvlees recept

Mexicaanse aardappelschotel met pekelvlees


Ingrediënten


Bereidingswijze


De olie in een grote pan verhitten en hierin de aardappelblokjes 10 minuten omscheppend bakken. De groentemix toevoegen en 10 minuten meebakken, zo nu en dan omscheppen. Het pekelvlees in blokjes snijden en met de paprikapoeder, uienpoeder, knoflookpoeder, peper en zout naar smaak toevoegen. Even meebakken. De eieren in een beetje olie bakken en bij de aardappelschotel serveren.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit mexicaanse aardappelschotel met pekelvlees recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven