Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Aardappeltjes met sjalot en tijm recept
Aardappeltjes met sjalot en tijm recept

Aardappeltjes met sjalot en tijm


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C.
Snijd de geschilde aardappelen in partjes. Schep de aardappelpartjes met de gepelde en in vieren gesneden sjalotjes, de olijfolie en de thijm doorelkaar in een ingevette ovenschaal. Bestrooi met peper en zout. Laat de aardappelen in ca. 45 minuten in het midden van de oven bruin en gaar bakken.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit aardappeltjes met sjalot en tijm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven