Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Patat recept
Patat recept

Patat


Ingrediënten


Bereidingswijze


De aardappelen schillen en afspoelen en met keukenpapier droogmaken. In de lengte plakken van 5-7 centimeter snijden. Frituurvet in de frituurpan verhitten. Kleine porties friet per keer in een matig hete olie leggen en op matig vuur 5 minuten frituren, tot de friet goudkleurig is. Voorzichtig met een schuimspaan uit het vet halen en op keukenpapier laten uitlekken. Vlak voor het serveren de olie op nieuw verhitten. Kleine porties friet per keer serveren. Gelieve te serveren met fritessaus of ketchup

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit patat recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven