Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Pommes Croquettes recept
Pommes Croquettes recept

Pommes Croquettes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelen schillen, dan koken en pureren. Het kruim op smaak maken met peper, zout, nootmuskaat, ei, boter en de peterselie. Puree in een spuitzak en op een bebloemde werkbank rechte rollen spuiten. Af laten koelen en staafjes snijden van 4 5 cm. Door de bloem wentelen en eerst door het ei halen en dan door het paneermeel. Frituren bij 170 180 C.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit pommes croquettes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven