Tartifette

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Begin met het voorverwarmen van de oven tot een temperatuur van 200 graden.
  2. Was de , schil ze niet en zet ze met water met wat zout op en kook ze tussen de 8 en 10 minuten.
  3. Maak de schoon en snij de door en vervolgens dan in plakjes van zo'n 3 tot 5 millimeter dik.
  4. Bak de aan in de pan, maar zo dat ze alleen een beetje gele kleur krijgen.
  5. Voeg hier de blaadjes van zo'n 7 takjes aan toe en fruit even mee.
  6. Pak de en snij de korsten er helemaal af.
  7. Pak een gietijzeren ovenschaal of ander materiaal zal waarschijnlijk ook gaan.
  8. Wrijf de schaal van binnen in met knoflook en vervolgens inwrijven met .
  9. Voeg nu de licht aangebakken toe.
  10. En leg op de de plakjes .
  11. Haal de van het vuur en giet ze af.
  12. Verwijder nu de schillen van de en snijd ze in plakjes van ongeveer 1 centimeter dik.
  13. Leg deze dakpans gewijs op de en .
  14. Zorg dat de hele bovenkant bedekt is.
  15. Pak de Reblochonkaas die nu dus zonder schil is en leg die in het midden op de .
  16. Leg een paar blokjes er langs op de .
  17. Bestrooi met wat zout en zwarte peper.
  18. En zet in een voorverwarmde oven van 200 graden.
    De zal gaan smelten en langzaam over de en er tussen lopen.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • boter en kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in bacon en peper en zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
192 kcal
9%768 kcal
Vetten
11 g.
16%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
3 g.
1%12 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tartifette