Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord


Witte hutspot recept
Witte hutspot recept

Witte hutspot


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Schil de aardappels en de knolselderij met het groenteschilmes.
Snij de aardappels en de knolselderij met het groenteschilmes in gelijke stukken.
Kook in 20 minuten gaar.
Verwijder het vel van de chorizo en snij met het koksmes in stukjes.
Knip met de keukenschaar de bieslook fijn.
Snij de witlof met het groenteschilmes in kleine stukjes.
Verhit een hapjespan zonder olie of boter.
Bak de chorizo met de colombo kruiden in 5 minuten op middelhoog vuur.
Doe de gesneden witlof erbij en bak 6 minuten mee.
Giet de knolselderij en aardappelen af; vang 50 ml kookvocht op in een kopje.
Stamp met de aardappelstamper de aardappel, knolselderij en kookvocht tot puree.
Meng met de spatel het chorizo mengsel en de bieslook er doorheen.
Breng op smaak met peper en zout.

Serveersuggesties

gemaakt met Tupperproducten

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit witte hutspot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven