Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Banaan met chocolade en rum recept
Banaan met chocolade en rum recept

Banaan met chocolade en rum


Ingrediënten


Bereidingswijze


1. Steek de barbecue aan.
2. Snijd met een mesje de bananen aan de holle kant over de hele lengte tot aan de onderste schil door. Maak ze open en vul elke banaan met 20 gram pure chocolade. Maak ze voorzichtig weer dicht en wikkel ze in aluminiumfolie. Leg de bananen op de barbecue en laat ze er 15 minuten op liggen.
3. Haal ze na de 15 minuten van de barbecue af. Verwijder voorzichtig de aluminiumfolie en schenk in elke banaan 2 eetlepels rum.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit banaan met chocolade en rum recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven