Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
BBQ Gambaspies met curry recept
BBQ Gambaspies met curry recept

BBQ Gambaspies met curry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de pepers schoon, verwijder de zaadjes en snijd ze in stukjes. Roer de peper, olie, sinaasappelsap en kokosmelk tot een marinade. Leg de gamba's in een platte schaal en giet er de marinade over. Laat ze tenminste 2 uur staan en schep ze af en toe om. Bereiden: Leg de gamba's aan een spies gerijgt op een ingevet rooster op de barbeque en grill ze ca. 5 minuten tot ze goudgeel worden. Zeef intussen de marinade, knip er de koriander boven fijn en breng het sausje op smaak met peper en zout. Serveer het als dipsaus bij de gamba's.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bbq gambaspies met curry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven