Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde BBQ Kippenbouten recept
Gegrilde BBQ Kippenbouten recept

Gegrilde BBQ Kippenbouten


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak van alle ingredienten een marinade en laat daar de bouten 3 uur in staan marineren. Draai ze af en toe om. Dep ze droog met keukenpapier en wentel ze door het sesamzaad. Grill ze op een rooster regelmatig draaiend op de barbeque in ca. 25 minuten gaar en goudbruin totdat het been makkelijk loslaat en het vlees niet meer rood is.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gegrilde bbq kippenbouten recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven