Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde Zalm op de BBQ recept
Gegrilde Zalm op de BBQ recept

Gegrilde Zalm op de BBQ


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de schoongemaakte zalm in plakken van 2,5 cm dik. Roer zout, knoflookzout en peper door het citroensap en smeer de zalmplakken aan beide kanten daarmee in. Smelt de boter in een pannetje en voeg toe sjalot en de gehakte kruiden. Enige minuten goed om roeren en iets laten afkoelen. Grill de zalmmoten op het ingevette rooster op een matig vuur aan beide kanten ca. 5 min. Als de moten te snel bruin worden, leg er dan aluminiumfolie onder. Warm dan de moten zalm nog zonder folie aan beide kanten. Schik de zalmmoten op een schaal en garneer met plakken komkommer en citroen. Verdeel het uitjes-kruiden mengsel over de zalm. Serveer met toast en boter.

Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde zalm op de bbq recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven