Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepofte aardappel met kruidenroom recept
Gepofte aardappel met kruidenroom recept

Gepofte aardappel met kruidenroom


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de aardappelen schoon en kook ze in water met zout in 25 minuten gaar. Wikkel elke aardappel in een stuk alu-folie. Verwarm de barbeque en pof de aardappelen tussen de hete kolen in 15 minuten door en door warm. Meng de room met zout, kappertjes en peterselie. Snijd de aardappel iets open, druk het kruim opzij en vul ze met de room.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gepofte aardappel met kruidenroom recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven