Geroosterde biefstuksandwiches op de barbecue

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Snijd de in 4 - 5 stukken en bewerk deze met een vleesstamper totdat ze dun zijn (of laat de slager dit doen).
  2. Leg het vlees in een niet-metalen bak.
  3. Meng , , zout, peper en en giet het over de biefstukken.
  4. Keer het vlees zodat beide kanten met de marinade bedekt worden en laat de marinade 30 minuten bij kamertemperatuur intrekken of langer in de koelkast.
  5. Besmeer de beide zijden van het met een dun laagje halvarine.
  6. Meng naar smaak een beetje door de boter.
  7. Verwarm de barbecue totdat deze heet is en vet het rooster in met .
  8. Leg de op de hotplate.
  9. Schep de om en besprenkel ze tijdens het roosteren met een beetje .
  10. Duw de aan de kant als ze zacht beginnen te worden en drai de geregeld om met een tang.
  11. Leg de sneetjes op de hotplate en rooster ze aan beide zjden tot ze bruin zijn.
  12. Leg de biefstukken op het rooser en rooster het vlees 2 minuten aan beide zijden.
  13. Bereid de sandwiches als alle ingrediënten gaar zijn.
  14. Leg een plak en wat op een sneetje , voeg hier wat biefstuksaus aan toe en leg hierop nog een sneetje .
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
  • brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in boterham en brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
  • Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie, brood, olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
165 kcal
8%825 kcal
Vetten
6 g.
9%30 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%10 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Geroosterde biefstuksandwiches op de barbecue