Snijd de in 4 - 5 stukken en bewerk deze met een vleesstamper totdat ze dun zijn (of laat de slager dit doen).
Leg het vlees in een niet-metalen bak.
Meng , , zout, peper en en giet het over de biefstukken.
Keer het vlees zodat beide kanten met de marinade bedekt worden en laat de marinade 30 minuten bij kamertemperatuur intrekken of langer in de koelkast.
Besmeer de beide zijden van het brood(10 sneetjes) met een dun laagje halvarine.
Meng naar smaak een beetje knoflook(1 theelepel) door de boter.
Verwarm de barbecue totdat deze heet is en vet het rooster in met olie(1 eetlepel)(1 eetlepel).
Leg de uien(2) op de hotplate.
Schep de uien(2) om en besprenkel ze tijdens het roosteren met een beetje olie(1 eetlepel)(1 eetlepel).
Duw de uien(2) aan de kant als ze zacht beginnen te worden en drai de uien(2) geregeld om met een tang.
Leg de sneetjes brood(10 sneetjes) op de hotplate en rooster ze aan beide zjden tot ze bruin zijn.
Leg de biefstukken op het rooser en rooster het vlees 2 minuten aan beide zijden.
Bereid de sandwiches als alle ingrediënten gaar zijn.
Leg een plak biefstuk(500 gram) en wat uien(2) op een sneetje brood(10 sneetjes), voeg hier wat biefstuksaus aan toe en leg hierop nog een sneetje brood(10 sneetjes).
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie en olie
Gluten
brood kan sporen bevatten van gluten en Allergie in boterham en brood
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Sporen van sesam kunnen voorkomen in brood
Ei
Sporen van ei kunnen voorkomen in brood
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in brood
Mosterd
Geen overeenkomsten gevonden.
Noten
Sporen van noten kunnen voorkomen in brood
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
Geen overeenkomsten gevonden.
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Geen overeenkomsten gevonden.
Soja
Sporen van soja kunnen voorkomen in olie, brood, olie
Vis
Geen overeenkomsten gevonden.
Zoutarm
zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.