Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde schnitzelspiesjes recept
Gevulde schnitzelspiesjes recept

Gevulde schnitzelspiesjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Dep het vlees droog en klop het plat. Was de basilicum en haal de blaadjes van de takjes. Schaaf krullen van het kaas. Beleg de schnitzels met basilicum, kaas en ham. Rol ze op en snijd er dikke plakken van. Prik 3 plakken op elk spiesje. Grill de spiesjes 9 minuten op een hete barbecue. Draai regelmatig om en breng op smaak.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde schnitzelspiesjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven