Gevulde hamburger

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Koekenpan

Bereidingswijze

  1. Meng het gehakt met de kruiden, de en de , voeg het toe en kneed losjes tot een homogene massa
    Vorm er een hamburger van.
  2. Er zijn speciale vormen te krijgen om gevulde hamburgers te maken, dit kan echter ook met de hand.
  3. Vul de hamburger met roquefort.
    Bak de hamburger op een hete bbq boven het directe gedeelte 1 minuut aan elke zijde.
  4. leg de burger daarna op het indirecte gedeelte en bak nog 4 a 6 minuten door.
    Bak in de laatste minuut de doormidden gesneden Italiaanse bol even krokant boven het directe gedeelte.
  5. Bak inmiddels ook het ei even in een koekenpan of op een bakplaat.
  6. Beleg de bol met , daarop het gebakken spek, en leg daarop de ( of laat deze weg naar keuze) Leg daarop de gebakken hamburger, maak af met saus naar keuze en leg het gebakken ei er bovenop.
  7. Leg daarna de bovenkant van de Italiaanse bol er boven op.

    Smullen maar
25
25
25

Variaties op Gevulde hamburger

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Gevulde hamburger
VariatieAantalGang
Gevulde hamburger1Vlees

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in paneermeel, mayonaise, ketchup
  • ketchup past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en mayonaise kan sporen bevatten van ei en Allergie in eieren
  • kaas, paneermeel, mayonaise kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas, mayonaise, ketchup
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • paneermeel en mayonaise kan sporen bevatten van lactose en Allergie in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in mayonaise
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout en ontbijtspek
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
brood
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
871 kcal
43%3484 kcal
Vetten
66 g.
94%264 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
17 g.
6%68 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Gevulde hamburger