Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Langga Roko (makreel van BBQ) recept
Langga Roko (makreel van BBQ) recept

Langga Roko (makreel van BBQ)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Pel de sjalotjes en de knoflook en snijd ze heel fijn.
Was de lombok en hak hem heel fijn.
Schil de kunyit en laos en snijd ze heel fijn.
Verwijder de koppen van de makreel, maak de vissen schoon en snijd ze in mootjes.
Rooster voor de kruidenpasta de ketumbar en de kermirienootjes circa 2 minuten in een koekenpan en wrijf ze in de vijzel fijn.
Voeg de sjalotjes, knoflook, de lomboks, de sereh, kunyit en laos toe Wrijf dit alles fijn in de vijzel tot een mooit pasta.
Vermeng de kruidenpasta met de olie
Zout naar smaak en de mootjes vis.
Verdeel de gekruide vis in 2 porties.
Verpak elke portie in een stuk gewassen bananenblad van circa 35 x 25 cm, zet de uiteinden vast met de saté stokjes en rooster ze boven een BBQ aan beide kanten gaar.
Snijd de pakjes in twee.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit langga roko (makreel van bbq) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven