Babi kuning Panggang (gele varkensvlees van de barbecue)
- Herkomst Indonesie
- Categorie BBQ
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Vijzel
- Koekenpan
- Rasp
Bereidingswijze
- Snij de vlees in vieren.
Kneus het witte gedeelte van de .
Maak de schoon en snipper deze fijn.
Maak de schoon en rasp deze fijn.
Schil de en en rasp deze fijn.
Rooster de , , en in een droge koekenpan.
Wrijf de ingrediënten voor de boemboe tot een pasta in de vijzel.
Bestrijk het vlees met het en laat het een 24 uur marineren.
Breng het , kokoswater, daun , , sereh en de boemboe aan de kook en kook het vlees hierin gaar.
Haal het gare vlees uit het vocht en bestrijk het met wat .
Rooster de kip op de barbecue mooi bruin van kleur.
Besmeer het vlees tijdens het roosteren regelmatig met het kookvocht.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Sate Medura (sate van varkensvlees)41u15m
-
Recept
Langga Roko (makreel van BBQ)440m
-
Recept
Sate Babi415m
-
Recept
Sate Tusuk Babi of Sapi (varkensvlees of rundvleessate)420m
-
Recept
Kipdrumsticks met citroenmarinade (van de barbecue)46u
-
Recept
Entrecôte van de Barbecue (Bulgogi)42u15m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Sporen van gluten kunnen voorkomen in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per personen | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 1294 kcal | 64% | 5176 kcal |
Vetten | 20 g. | 29% | 80 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |