Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Shaslick recept
Shaslick recept

Shaslick


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Een echt lekkere shaslick maak je in 2 stappen, het liefst marineer je het vlees tenminste 12 uur van te voren, langer kan natuurlijk ook als je niet 's nachts of 's ochtends vroeg wil beginnen met voorbereidingen van je bbq.

Voorbereiding:
Pel 1 ui en snijd deze fijn, hak de Spaanse peper in kleine stukjes en snijd de tomaten uit blik in kleine blokjes. Stop dit in een grote schaal met de honing, olie en ketjap en knijp hierbij de teentjes knoflook uit.

Snijd de varkenslappen in de gewenste maat die je aan je spies wil hebben en roer deze door de marinade. Dek het geheel af en laat dit tenminste 12 uur rusten in de koelkast.

Tijdens laatste voorbereidingen bbq:
Snijd de ui en paprika in stukken en rijg om en om aan de spiezen:
vlees-groente-vlees-groente-etc.

Leg de spiezen op een, bij voorkeur, niet te heet deel van de bbq en grill deze hier in 10 minuten gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit shaslick recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Shaslick heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 1 recensie

  • Lekker en smullen maar.
    Ron gaf dit recept op 16 december 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven