Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Bietenappeltorentje met zalmfilet recept
Bietenappeltorentje met zalmfilet recept

Bietenappeltorentje met zalmfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de appels, steek de klokhuizen eruit met een appelboor en snijd elke appel in 8 plakken.
Verhit de boter en bak er de appel portiegewijs ca. 1 minuut per zijde in. Neem uit de pan.
Roer voor de vinaigrette de witte balsamico, de marmelade, zout en peper door elkaar.
Klop de olie erdoorheen.
Maak de romainesla schoon en snijd hem in reepjes. Meng de sla met de helft van de vinaigrette.
Snijd de rode bieten in totaal in 16 plakken.
Snijd de eventuele huid van de zalm en pluk de zalm klein.
Was de oregano, schud hem droog en ris de blaadjes van de takjes.
Maak 8 torentjes van de rode biet, de zalm, de appel en de oregano. Breng steeds op smaak met peper. Dien op met de salade en druppel de overige vinaigrette eroverheen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit bietenappeltorentje met zalmfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven