Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Asperge-omelet met dipsaus recept
Asperge-omelet met dipsaus recept

Asperge-omelet met dipsaus


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Maak de asperges schoon, snijd het houtachtige uiteinde eraf en snijd ze in stukken van 4 cm. Snijd dikke asperges in de lengte doormidden
Klop de eieren in een kom los met wat zout.
Was het basilicum, schud hem droog en ris de blaadjes van de takjes en scheur ze in stukjes. Meng de basilicumblaadjes met de geraspte kaas. Voeg naar smaak vers geraspte nootmuskaat toe.
Verhit wat olijfolie in een koekenpan en bak hierin de asperges in ca. 4 minuten rondom bruin, voeg naar smaak zout en peper toe
Schenk het eimengsel over de asperges in de pan. Bak de omelet aan weerszijden goudbruin en snijd hem dan in stukjes.
Meng voor de dipsaus, de kruidenroomkaas met de citroenmayonaise. Voeg de mosterd, slagroom, yoghurt toe en roer goed, breng zonodig op smaak met zout en peper.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit asperge-omelet met dipsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven