Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Eiersalade van Ankw recept
Eiersalade van Ankw recept

Eiersalade van Ankw


Ingrediënten


Bereidingswijze


Pel de eieren, hak ze fijn. Snijd de prei, paprika, ui, augurk en Amsterdamse uien in kleine stukjes. Doe dit alles in een grote kom. Meng in een kleinere kom de mayonaise, kwark, zakjes duyvis. Schenk dit mengsel over het eimengsel, goed mengen, doe er een scheutje maggi door. Eventueel een klein beetje zout toevoegen. Het is het lekkerste als het een dag van tevoren wordt gemaakt.

Allergenen Informatie

Voor dit eiersalade van ankw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven