Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Frittata met champignons en ham recept
Frittata met champignons en ham recept

Frittata met champignons en ham


Ingrediënten


2

Bereidingswijze


Maak de champignons schoon en snijd ze naar gelang de grootte doormidden of in vieren, Snijd de ham in reepjes. Maak de lente-uitjes en de bieslook schoon en snijd ze in dunne ringen
Klop de eieren met de melk. Breng op smaak met zout en peper.
Roer de bieslook erdoorheen. Verhit de olie in een grote pan met deksel (doorsnede 28 cm). Bak er de champignons en de lente-ui er op hoog vuur in. voeg de ham toe en bak 2 minuten mee
Voeg het eimengsel toe en verdeel gelijkmatig over de pan.
Laat op middelhoog vuur licht stollen, schuif het eimengsel daar bij af en toe bij elkaar. Laat afgedekt op laag vuur afgedekt 10-1 2 minuten verder stollen.
Snijd de frittata in 4 punten.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit frittata met champignons en ham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven