Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepocheerd ei met gerookte zalm recept
Gepocheerd ei met gerookte zalm recept

Gepocheerd ei met gerookte zalm


Ingrediënten


Bereidingswijze


1 liter water aan de kook brengen (8 cm). Azijn en 1 theelepel zout toevoegen.
Eieren een voor een in een kopje kapot slaan.
Water ronddraaien en het ei vanuit het kopje in het midden in het water doen. Water niet meer koken en ongeveer 4 minuten laten garen in het water.
Intussen het brood roosteren en in lange repen snijden. Plakje zalm er omheen draaien.
Ei met schuimspaan uit water nemen in een klein diep bord leggen. Doe daarna verse peper erover. Warmhouden in een 60 celsius oven tot alle eieren klaar zijn.
Serveren met de toaststicks op de rand van het bord.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepocheerd ei met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven