Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde eieren recept
Gevulde eieren recept

Gevulde eieren


Ingrediënten


Bereidingswijze


Halveer de eieren en bewaar het eigeel. Eigeel prakken met wat mayonaise, peper, zout, kerrie en paprika. Als je eigeelmengsel de juiste smeu´ge structuur heeft (moet door slagroomspuit kunnen), voeg je de ui en de zilverui toe en meng je alles heel erg goed door elkaar. Opspuiten (met slagroomspuit) in de eierhelften en afgarneren met mandarijnpartjes en / of bieslook. Je kunt ook wat paprika of kerriepoeder over de eieren stuiven.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde eieren recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven