Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Hartige spinazietaart met gorgonzola recept
Hartige spinazietaart met gorgonzola recept

Hartige spinazietaart met gorgonzola


Ingrediënten


Bereidingswijze


Leg de ontdooide plakjes bladerdeeg op elkaar en rol ze uit tot een ronde lap. Bekleed een ronde, met bakpapier beklede, taartvorm van 26 cm ermee. Snijd het overhangende randje eraf. Strooi dan de paneermeel over de bodem van de vorm en klop de eieren met de room los. Roer de spinazie, de uipartjes en de verkruimelde gorgonzola erdoor. Schenk dat mengsel in de taartvorm en bak hem in een voorverwarmde oven van 200 graden C. in 40 minuten gaar. Ietsje af laten koelen en dan in punten serveren.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit hartige spinazietaart met gorgonzola recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven