Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Omelet met gerookte zalm recept
Omelet met gerookte zalm recept

Omelet met gerookte zalm


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe de helft van de gerookte zalm in een kom, voeg de melk toe en laat 15 minuten staan. Breek de eieren boven een kom en roer ze even met een vork los om de dooiers met het wit te vermengen. Breng op smaak met zout en royaal peper. Meng dan de melk en de gerookte zalm erdoor. Verwarm de boter in een omeletpan of koekenpan (bodem 18 cm doorsnede). Voeg het eimengsel toe als de boter begint te bruisen. Bak op middelhoog vuur en schraap, als het ei begint te stollen, het mengsel naar het midden. Houd de pan scheef om het nog vloeibare eimengsel over de bodem te verdelen. Na korte tijd is de omelet gaar, maar nog zacht in het midden. Bestrijk de bovenkant met de crème fraiche en bestrooi het geheel met gehakte dille en de resterende zalm. Vouw 1/3 van de omelet naar binnen, doe hetzelfde met de andere kant, laat het op een voorverwarmd bord glijden en dien onmiddellijk op.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit omelet met gerookte zalm recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven