Groenteomelet met gerookte zalm voor buffet
- Herkomst Nederland
- Categorie Speciale gelegenheden
- Omelet recepten
- Bereiden
- Kookboek van bettyvandijk
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Pan
Bereidingswijze
- Maak de schoon en snijd hem in fijne ringetjes.
Maak de schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd hem in blokjes.
Kluts de met de en breng op smaak met en .
Verhit de in een pan met anti-aanbaklaag (ca. 24 cm doorsnede).
Bak de papika en de ca. 3 minuten in de pan.
Giet het eimengsel er overheen. - Laat afgedekt op laag vuur ca. 12 minuten stollen.
Was de , droog hem en snijd hem op een beetje na, fijn.
Roer de door de en de . - Breng op smaak met en .
Snijd de omelet in punten en garneer met de overige .
Serveer met de en de -mosterdsaus
Ook lekker om te maken
-
Recept
Zalm-forelcocktail voor buffet41u20m
-
Recept
Broodje met gerookte zalm en roomkaas voor buffet415m
-
Recept
Kwarkpannenkoekjes met kruidendip voor buffet425m
-
Recept
Kaas-worstsalade met radijsjes voor buffet430m
-
Recept
Vishapjes voor buffet430m
-
Recept
Bladerdeegbakjes met gerookte zalm en geitenkaas voor brunch430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- eieren is niet geschikt voor een ei-intollerantie
- boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in melk en boter
- mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- melk en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zalm is niet geschikt voor een vis-intollerantie
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 161 kcal | 8% | 1288 kcal |
Vetten | 16 g. | 23% | 128 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 5 g. | 1% | 40 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |