Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Omeletrol met zalm,spinazie en geitenkaas


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden en bekleed de bakplaat met een stuk bakpapier. Laat het papier aan de korte kanten wat overhangen.
Kluts de eieren met de melk, bloem, zout en peper.
Schenk dit mengsel in de bakplaat en bak de omelet in ca. 7.5 minuten, of tot de bovenkant mooi droog en stevig is.
Haal de omelet uit de oven en laat hem inzakken.
Beleg hem met de geitenkaas, tomaten, spinazie en de plakjes zalm.
Rol de omelet van de korte kant voorzichtig op, terwijl je de omelet van het bakpapier afrolt, snijd de rol in plakjes van een paar cm dik en serveer ze met bijgerechten naar keuze.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit omeletrol met zalm,spinazie en geitenkaas recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven