Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Champignon-kaasfondue recept
Champignon-kaasfondue recept

Champignon-kaasfondue


Ingrediënten


Bereidingswijze


Week het eekhoorntjesbrood in water volgens de aanwijzing op de verpakking. Pel het sjalotje en teentje knoflook en hak ze fijn. Verhit de boter in een pan en fruit de ui met knoflook. Voeg de slagroon met wijn en eierdooiers toe en breng het geheel aan de kook. Rasp de beide kazen en voeg het al roerend beetje bij beetje toe aan het mengsel tot de kaas gesmolten is. Breng het gerecht op smaak met zout. Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Voeg de champignons met eekhoorntjesbrood toe aan de fondue. Snijd het stokbrood in stukjes en serveer het bij de fondue.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit champignon-kaasfondue recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven