Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ajam Opor 1 recept
Ajam Opor 1 recept

Ajam Opor 1


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Kook de kip in water halfgaar. Maak een boemboe in de vijzel van: kemirienoten, ui, knoflook, ketoembar, trassi, suiker, zout, laos en de gedroogde Spaanse peper. Fruit de boemboe in de olie . Voeg de in een kopje water opgeloste santen, de sereh, salamblad, djeroekpoeroetblad en de kip toe en laat het geheel langzaam gaarkoken, waarbij de saus ingedikt moet zijn.

Allergenen Informatie

Voor dit ajam opor 1 recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
  Meedoen!

  gratis tas

  bij invoer van 5

  eigen recepten!

  Gratis Inschrijven